חמישי, 03 אוקטובר 2019 09:55

שומרי נחל הירקון - הכשרה על מקור המים הגדול שלנו, נחל הירקון

היחידה האזורית לאיכות הסביבה בשרון, עיריית הוד השרון ומועצה אזורית דרום השרון בשיתוף עם רשות הנחל מזמינים אתכם לקחת חלק בהכשרה על מקור המים הגדול שלנו, נחל הירקון.

• 19/11/19 "נחל הירקון": הכרות עם נחל הירקון, אקולוגיה, הידרולוגיה, מקורות המים ויובלי הנחל, צמחייה וחיות בר, רשויות סמוכות, שיקום הנחל ותכניות עתידיות.
  • 29/11/19 סיור שישי בוקר: "למידה דרך הרגליים...."
  • 3/12/19 "TED קצרים": על תרבות פנאי, פסולת, טיהור שפכים, אכיפה והשבת מינים מיוחדים.
  • 10/12/19 הקרנת הסרט פתלתל ודיון.
  • 17/12/19 "כוחה של קהילה וחינוך לקיימות לאורך הנחל": נשמע סיפורים מעוררי השראה על שמירה על קהילה שומרת על נחל, נאמני פארק הוד השרון, ידידי נחל הדס ותכניות חינוכיות בנושא מהרשויות שלנו.
  • 24/12/19 "עכשיו תורינו": תכנון, פיתוח ושאלות בקידום פרויקט, ומה נעשה. כיצד כל אחד מאיתנו יכול לעשות שינוי.
  • 31/12/19"מסיבת סיום": הצגת הפרויקטים לרשות הנחל ונציגי רשויות, סיכום התכנית, משוב קידום הפרויקט.

עלות סמלית עבור כל המפגשים: 100 ₪. לפרטים נוספים: anatle@raanana.muni.il

להרשמה לחצו כאן