מירית כץ

מנהלת מחלקת נוער וצעירים

טל: 03-9000542 פקס: 03-9000685   דוא"ל: mirit@dsharon.org.il

נוער דרום השרון

המחלקה לנוער במועצה אזורית  דרום השרון תפעל להגברת המעורבות בקהילה ולפיתוח מנהיגות צעירה ולעצמאות החניך והקבוצה. המחלקה מהווה גורם מוביל בקרב בני הנוער ותפתח אחריות אישית, חברתית וסביבתית. המחלקה לנוער תפעל לחיבור ויצירת רצף בין החינוך הפורמאלי והבלתי פורמאלי, תהיה שותפה פעילה ותסייע לתנועות הנוער הפועלות במועצה ותעודד שותפויות עם גופים מכל המגזרים למען בני הנוער. המחלקה תפעל לחיזוק תחום הנוער ביישובים תוך שמירה על הייחודיות והאוטונומיה של כל יישוב.

לפורטל חינוך, נוער וספורט

בואו לעבור את השלב הראשון בהוצאת רישיון נהיגה !
מרכז הצעירים של המועצה בשיתוף היחידה למניעת התנהגויות סיכוניות פותח קבוצה תהליכית להורים אותה ילוו במקצועיות שתי מתמחות של מכון אדלר.
ברכות חמות למירית כץ מנהלת מחלקת נוער וצעירים של המועצה עם קבלת אות מנהלת מחלקת נוער מצטיינת של משרד החינוך על מנהיגות חינוכית, יוזמה פורצת דרך של תהליכים חינוכיים ערכיים, על רוח החדשנות והמקצועיות בהובלת תחום הנוער, על מסירות אין קץ והתמדה בפיתוח וקידום פעילות הנוער בדרום השרון.