מיקי בלומנטל

מנהל מחלקת תחבורה

טל: 03-9000574 פקס: 03-9000577 דוא״ל: mike@dsharon.org.il

מחלקת תחבורה

מחלקת התחבורה אחראית על מערך הסעות התלמידים לבתי הספר ולשאר מוסדות החינוך. בכל יום מוסעים כ-3,500 תלמידים בכ-100 קווי הסעה בבוקר ובכ-400 קווי הסעה אחר הצהריים. התלמידים מוסעים ב-14 אוטובוסים חדישים שברשות המועצה ובאוטובוסים של 8 חברות שזכו במכרז לביצוע הסעות התלמידים. בנוסף, אחראית המחלקה להסעת נוער ומבוגרים לאירועי תרבות, הסעת נוער וילדים לפעילויות ספורט ולפעילויות של תנועות הנוער והסעות לטיולי בתי הספר השייכים למועצה.

המחלקה מעניקה שירותי טיפול ואחזקה בכלל רכבי המועצה ומסייעת בהעברת דברי דואר וביצוע העברות כספים לבנקים. עם תחילת שנת הלימודים, עוברים כל נהגי המועצה הכשרה בנהיגה מתקדמת הכוללת: החלקה, הישרדות, ותפקוד במצבי לחץ ואיום.

קראו עוד: מערך ההסעות בחינוך

2 אוטובוסים חדשים הצטרפו היום למחלקת התחבורה של המועצה. מערך ההיסעים יכלול מעתה 18 אוטובוסים, המשמשים מידיי יום להסעות של למעלה מארבעת אלפים וחמש מאות תלמידים בכמאה קווים לכל בתי הספר של המועצה.
מערך ההסעות לבתי הספר לשנה״ל תש״פ 2019-2020
הפרוייקט לסלילת כביש 444 בקטע אייל - נווה ימין (עוקף קלקיליה) יוצא לדרך.
הכביש יקל באופן משמעותי על עומסי התנועה באזור, ייתר את הצורך במעבר בתוך קיבוץ ניר אליהו, ואף ישרת את תלמידי המועצה בהגעה לבתי הספר צופית ועמי אסף. מדף הפייסבוק של המועצה