שלישי, 10 ספטמבר 2019 13:38

פורום ה- 14 - מפגשי ראשות הרשויות המקומיות

מאז היבחרן, מקפידות ראשות הרשויות המקומיות להיפגש אחת לשלושה חודשים, בכל פעם ברשות אחרת, להכיר את הרשות, ללמוד ולשתף על יוזמות ורעיונות.

הפעם, הגיע הפורום למועצה האזורית דרום השרון.

בבוקר התארחו ראשות הרשויות בסטודיו "משאלות", של אסתי כהן בנווה ירק, שם נחשפו לתכנית העצמת עובדים המתקיימת בסטודיו לעובדי המועצה.

בשיח פתוח, שיתפו ביוזמות ובהצלחות לניהול הקשר עם העובדים, והתושבים, לשיפור חווית העובד וחווית השירות לתושב.

בהמשך ערכו סיור באוטובוס השירות שלנו, יחד עם ליטל רהב סגנית ראש המועצה הממונה על נושא השירות והילה שחיבר מנהלת האוטובוס אשר סיפרו על אתגרי ניהול הפרויקט, ענת טוינה מנהלת פעילות אוטובוס הלילה לנוער ועו"ס אירית קרמל לוי – שסיפרו על פעילות האוטובוס לנוער ולכלל הקהילה.

לאחר מכן התארחו במרכז הצעירים ושמעו משחר יפה מנהל מרכז הצעירים על מגוון השירותים שהמרכז מציע. יחד עם יו"ר מועצת הנשים ורדה לוי, יועצת ראש המועצה לקידום מעמד האישה ומנהלת מחלקת הנוער והצעירים מירית כץ וד"ר מזל שאול מנכ"לית עמותת כ"ן, ניהלו שיח משמעותי וכנה על קידום הייצוג הנשי בתפקידים פוליטיים ברשויות המקומיות ובכנסת.

הביקור הסתיים באירוח מרגש וטעים במיוחד ב "הלוחשת לסירים" בקיבוץ עינת, אצל האחיות הנפלאות הילה ישעיהו ואיילת זהבי ששיתפו בסיפור המרגש שעומד מאחורי "הלוחשת" והכינו ארוחה בתפריט צמחוני, עשיר, מגוון טעים.

תודה לכל חברות הפורום, ראשות הרשויות:
רותם ידלין – מועצה אזורית גזר
ד"ר גלית שאול – מועצה אזורית עמק חפר